Appel à candidature: Projet Cairgo Bike

Kandidatuuroproep: Project Cairgo Bike

Urbike, expert in de cyclo logistiek, is op zoek naar 35 professionele kandidaten om deel te nemen aan de eerste promotie van deelnemers aan het CAIRGO BIKE FOR PROS programma dat in 2021 zal plaatsvinden. Het programma heeft als doel om het gebruik van cargo fietsen voor de Brusselse professionals te promoten door hen een volledige ondersteuning te bieden, aangepast aan hun behoeften... en dat volledig gratis!

Voor wie?

Het programma staat open voor alle Brusselse beroepsbeoefenaars (d.w.z. zelfstandigen, micro-ondernemingen, kmo's, grote ondernemingen, gemeentes, overheidsorganisaties, ...).

Wanneer? 

Verschillende cycli van 2 tot 6 weken tussen april en december 2021

Wat? 

Advies voor de aankoop van cargo fietsen en materiaal aangepast aan specifieke activiteiten en diensten, materiaaltesten, theoretische en praktische opleiding met cargo fietsen en over cyclo logistiek, coaching op het terrein, ...

CAIRGO BIKE for Brussels ontving EUR 4.7 miljoen aan Europese financiering om een ecosysteem te creëren dat een modale verschuiving van bestelwagens (en gezinswagens) naar cargo fietsen mogelijk maakt. Door mensen aan te moedigen om cargo fietsen te gebruiken voor het vervoer van goederen en personen, hoopt het project de luchtkwaliteit te verbeteren en de congestie in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest (RBC) te verminderen.

Interesse om deel te nemen? Vul onderaan de pagina dit formulier in voor 30 November en wij nemen contact met u op voor de volgende stappen!

Vragen? Contacteer ons via cairgo@urbike.be of 0497573994 (Margot).

Blijf up-to-date

Het ondernemerslandschap staat niet stil. Wil je niets missen? Sluit je aan bij 25.000 abonnees en ontvang elke twee weken gratis leerrijke inhoudsartikels, concrete tips, boeiende ondernemersportretten, actuele nieuwtjes en een overzicht van nuttige workshops en netwerkactiviteiten in Brussel in je mailbox.