Oproep tot kandidaten - Het REBOUND programma : twee maanden om je bedrijf opnieuw uit te vinden !

Oproep tot kandidaten - Het REBOUND programma : twee maanden om je bedrijf opnieuw uit te vinden !

In 2020 is de wereld veranderd. Wat als... we deze kans aangrijpen om ons bedrijf opnieuw uit te vinden?

Het Rebound programma loopt van van 6 oktober tot 6 december en geeft je de mogelijkheid om je bedrijf opnieuw uit te vinden, te innoveren, van gedachten te wisselen, te durven, vooruit te raken... In totaal worden zo'n 20 workshops georganiseerd over economische en digitale transformatie, nieuwe bedrijfsmodellen, financiering, empowerment, mentoring....

Een programma voor Brusselse onderneemsters die hun bedrijfsmodel willen aanpassen en actieve spelers kunnen worden in de nieuwe economie.

50 Brusselse onderneemsters zullen geselecteerd worden naar aanleiding van deze kandidatuuroproep die op 30 september wordt afgesloten. Verschillende workshops zullen ook openstaan voor het grote publiek!

Alle informatie en inschrijving op www.womeninbusiness.brussels 

rebound NL

 

Blijf up-to-date

Het ondernemerslandschap staat niet stil. Wil je niets missen? Sluit je aan bij 25.000 abonnees en ontvang elke twee weken gratis leerrijke inhoudsartikels, concrete tips, boeiende ondernemersportretten, actuele nieuwtjes en een overzicht van nuttige workshops en netwerkactiviteiten in Brussel in je mailbox.