Agenda

Webinar : Een klare kijk op je businessplan

Algemeen

gratis. Inschrijven verplicht
Nederlands

Webinar : Een klare kijk op je businessplan

Het Business Model Canvas is het basisdocument van elke succesvolle ondernemer en elk succesvol bedrijf. Van eenmanszaken tot de Googles en Ubers van deze tijd.

Heb je een idee of start je net met je bedrijf en heb je nog geen duidelijk plan? Start je met iemand een bedrijf of project en wil je dit samen ontwerpen? Of ben je al zelfstandige en wil je een nieuwe divisie of nieuw bedrijf opzetten? 

Op één A3 zie je wat je bedrijf doet, voor wie je het doet en waarom je het doet. Het aanloopproces is creatief en ontworpen binnen een kader. Je wordt uitgedaagd om je businessmodel toekomstgericht te maken. Je hoeft geen 30 pagina's te schrijven maar werkt met kernwoorden en post-its. Net dat zorgt voor focus tijdens de uitvoering.

Blijf up-to-date

Het ondernemerslandschap staat niet stil. Wil je niets missen? Sluit je aan bij 25.000 abonnees en ontvang elke twee weken gratis leerrijke inhoudsartikels, concrete tips, boeiende ondernemersportretten, actuele nieuwtjes en een overzicht van nuttige workshops en netwerkactiviteiten in Brussel in je mailbox.